Smakebit på en søndag #2

Søndagen har kommet for å bli og som vanlig på søndager hos Flukten fra virkeligheten er det tid for den faste spalten «Smake bit på en søndag». I spalten skal du ta opp boka du leser for øyeblikket og gi dine lesere en liten smakebit(uten å avsløre for mye av handlingen) og legge igjen innleggets url hos Flukten fra virkeligheten Mr.Linky funksjon(klikk her).

Akkurat nå leser jeg to stk bøker. Ene  leser jeg i «Bokbloggerturnéen» og andre har jeg fått tilsendt fra Perleblekk Forlag. Prøver å kombinere å lese flere bøker på en gang. Så det blir spennende å se hvordan det går.


Denne søndagen lar jeg smakebiten kommer fra boken «Sannsynlighet for kjærlighet ved første blikk» av Jennifer E.Smith. Jeg begynte å lese den igår og ble slukt inn i handlingen med en gang. Så jeg blir nok ferdig med den iløpet av dagen eller morgendagen. En bokomtale om den må dere nok vente til det er min tur å skrive om den og min dag er den 1.februar

«En gutt med en billett nummert 18C på neste fly til London sitter like bak der Hadley står ,og gomler på en donut,og merker ikke at det drysser melis nedover den blå skjorten hans. Hadley lukker øyene et øyeblikk,og når hun åpner dem igjen,er flyet vekk. Hvem skulle trodd at fire minutter kunne forandre alt? «| hentet fra side 9 i boka.

Hvis dere stikker innom denne siden kan dere lese mer smakebiter etterhvert som folk melder seg på. Kanskje du nettopp finner en bok du vil lese!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

9 kommentarer om “Smakebit på en søndag #2”

  1. @ Mai Lene: Takk:)
    @ Nina m: Den er litt chic-lit preg over den. Beregnet for litt yngre. Er ungdomslittertur,men passer for alle aldre. Jennifer E.Smith skriver enkelt og har fine beskrivelser.
    @Beathes Bokhylle: Takk=) Anbefaler det!

  2. @Astrid Terese: Takk:)Nærmer meg slutten,men somsagt må du vente til 1.februar ettersom da er det min tur til å blogge om boken 🙂

    @ Gråblekka's Blogger: Takk! Koselige å høre!

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s