Boktema – Denne boken gleder jeg meg til å lese i år

På torsdager har Anette’s Bokboble en fastspalte(Boktema) og denne gangen i boktemaet skal vi skrive om boken vi gleder oss til å lese i år. Enten det er en bok du har lyst til å kjøpe eller kanskje en du har i bokhyllen din.

Som vanlig gleder jeg meg bare ikke til 1 bok i år,men tre stykker. Har et par til jeg gjerne skulle skvise inn,men har begrenset det til tre stykker somsagt.

1) Blomstenes Hemmelig språk av Vanessa Diffenbaugh | Denne har jeg lest en del om og sett boktrailere. Den har vekket min interesse og jeg håper jeg får kjøpt den eller lånt den på biblioteket der jeg bor.Den virker som en bok som man bør lese.

2) Crossed av Ally Condie|  Crossed er oppfølgeren til «Matched» som jeg falt pladask for (hvis man kan si det om bøker) i fjor. Er spent på forsettelsen selvom jeg har hørt at den ikke er like bra om «Matched». Denne har jeg ikke i bokhylla mi (ennå),men håper å få lest den iløpet av året.

3) Warbreaker av Brandon Sanderson | Denne boka fikk jeg til jul i fjor og jeg gleder meg til å lese den. Hørt mye bra om den fra min venninne og jeg sier ikke nei takk til mer bra fantasy.

Du må gjerne lage et innlegg selv og legge igjen url hos Anette her! Samme side kan du også lese andre sine bidrag til Boktema på torsdag.

Har du noen bøker du gleder deg til?
 

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

12 kommentarer om “Boktema – Denne boken gleder jeg meg til å lese i år”

  1. Fin liste, jeg klarte ikke begrensen meg til en, jeg heller 🙂

    jeg har veldig lyst til å lese Blomstenes hemmelige språk, og Crossed må jeg få lest etterhvert. Den siste har jeg ikke hørt om før, så den er nå notert. Takk for tips!

  2. Flotte valg! Blomstenes hemmelige språk holder jeg på med nå og Crossed står på skal lese listen min. Warbreaker har jeg derimot ikke hørt om.

  3. Takker Silje:) Det er ikke lett begrense seg bare til en bok. Er mange fine bøker der ut som venter på å bli lest=)
    Det er nok ikke mange som har hørt om «Warbreaker» av Brandon Sanderson.Men den skal visst være en god bok innen for Sci-fi/Fantasy sjangeren:)

  4. Har også alt for mange uleste bøker i bokhylla mi. Det er nesten som jeg må ha en bokhylle til. Men det har jeg nok ikke plass til. hehe.

    Går også saktig frem for meg også.Det er noen ganger man møter på bøker som tar litt tid å lese.

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s