Smakebit på søndag #3

En litt forsinket «Smakebit på søndag» kommer nå. Ble helt opptatt å se den «Grønne mil» med Tom Hanks. Men uansett her kommer det tredje smakebit innlegget for i år.

Hos bokbloggen Flukten fra virkeligheten er det hver søndag en fast post hvor hun oppfordrer sine lesere til plukke opp boka de leser nå, velge ut et sitat eller et par linjer uten å avsløre for mye av handlingen . Innleggets url skal legges igjen her sammen de andre smakebitene fra ulike de bloggerne.

Boka jeg leser nå er heter «Skjebnesøstrene» og er skrevet av Eleanor Brown. Har ikke fått lest mye av boka ennå,men skal nok greie å få presentert en smakebit. Les mer om bokens handling her!

«På veien nappet hun med seg en sjokolade og viste den til ekspeditøren ved kassen,gravde etter et par mynter til,hånden brant da hun støtte borti eska hun hadde stjålet«| s.14

 Stikk gjerne innom Flukten fra virkeligheten for å lese flere smakebiter. Kanskje du får et boktips!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

6 kommentarer om “Smakebit på søndag #3”

  1. Oida, stjålet. Hva for slags damemenneske er dette da? 🙂 Jeg har boken liggende her men jeg er usikker på om den blir lest med det første.

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s