NOEN BØKER BØR EN SMAKE PÅ-ANDRE BØR EN SLUKE-NOEN KAN TYGGES OG FORDØYES

Søsteren min Marita har lest en fin bok som hun vil gjerne tipse dere om. Under er hennes gjesteinnlegg og omtale om boken «Bienes hemmelige liv» av Sue Monk Kidd.
Nå har jeg nettopp lest ut boka Bienes hemmelige liv som jeg fikk til jul. Jeg har smålest litt i ny og ne mellom alt annet som har foregått samtidig som jeg egentlig ikke ville bli ferdig med boka fordi jeg likte den så godt. 

Om boka:Bienes hemmelige liv er den kritikerroste romanen om fjorten år gamle Lily Owen, som flykter fra sin brutale far. Sammen med barnepiken, som også er på rømmen, søker hun tilflukt hos tre frodige birøkterkvinner. I dette varme kvinnefelleskapet finner Lily kjærligheten, trygghet og svar på fortidens gåter. Med summende bier og en svar madonna i bakgrunnen staker hun etter hvert ut en ny fremtid.

Min mening om boka:
Før jeg leste boka hadde jeg sett filmen med samme navn. Bienes hemmelige liv ble nemlig filmatisert i 2008 med blant annet Alicia Keyes, Dakota Fanning og Queen Latifah. Jeg elsket filmen, så jeg hadde med andre ord store forventninger til boka. Men som det oftes sies så er bøkene bedre enn filmene. Denne boka var ingen unntak. Boka var flere hakk bedre og man levde seg virkelig inn i historien om Lily Ownes, Rosaleen og  søstrene August, June og May Boatwright. Jeg var virkelig i et med boka da jeg leste den. Det var faktisk en fordel å ha sett filmen først, for jeg så for meg scenene i boka enda bedre. Jeg anbefaler dere både å lese boka og se filmen Bienes hemmelig liv. Boka og filmen er rett og slett fantastisk.

Noen som har lest boka eller sett filmen?
Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

4 kommentarer om “NOEN BØKER BØR EN SMAKE PÅ-ANDRE BØR EN SLUKE-NOEN KAN TYGGES OG FORDØYES”

  1. Boka er virkelig flott, jeg falt for den da jeg leste den for noen år siden. Så jeg er veldig enig med søsteren din. 🙂
    Jeg har ikke vært innom bloggen din tidligere (såvidt jeg kan huske), oppdaget den plutselig i kveld. Men jeg kommer gjerne tilbake ved en senere anledning, og har lagt til lenke i bloggkarusell-listen min hit slik at jeg ikke glemmer den igjen. Alltid kjekt med nye boktips og å høre andres meninger om bøker de leser.

    Ha en fin helg! 🙂

  2. Så flott å høre:) Ser frem til å lese boken,men har et par andre på min «leseliste» før jeg tar for meg den:)

    Koselig å høre at du har lagt meg til i bloggkarusellen din:)

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s