Boktema – Den morsomste boken jeg har lest

Det har allerede rukket å bli torsdag og på torsdager er det boktema hos Anettes Bokboble. Denne torsdagen er det tema «Den morsomste boka jeg har lest» som er gjeldende ,og det er et tema som fikk meg til å romstrere litt oppi topplokket etter bra kandidater å presentere. Jeg fant frem to bøker .

Les mer om dagens tema og andres bidrag her!

Kan ikke skryte på meg at jeg har lest mange bøker som har fått meg til le som bare det,men de jeg kan huske er bl.a «The Secret dreamworld of a shopaholic» av Sophie Kinsella og «Haikerens Guide til Galaksen» av Douglas Adams.

Den første  boka er «The Secret Dreamworld of a Shopaholic»  og er kanskje ikke én bok du umiddelbart setter i gang med å le av bare pga handlingen. I starten var jeg litt små irritert på hovedpersonen pga hun aldri lærte av sine feil,men etterhvert så greide hun å rote seg opp i all slags problemer og løgner som til slutt levde sitt eget liv. Det er summen av dette som noen av gjorde at jeg satt å lo av det,og var litt småflau påvegne av hovedpersonen.

Andre boken jeg trekker frem i dagens boktema er «Haikerens Guide til galaksen«. Jeg har bare lest den første boka i serien,men likte den kjempe godt måten Douglas Adams skrev den på,og fortellermåten selvsagt. Selve boka er en reise hvor du nesten må legge all fornuft igjen ,og være med på turen.  Det oppstår mange rare og morsomme hendelser iløpet av boka. Så hvis du ikke har lest denne boka ennå anbefaler jeg den!

Hvis du vil være med på dagens tema er det bare å lage et innlegg,deretter legge igjen innleggets url i dette innlegget her! Kanskje du kommer over nye bøker du bør sjekke ut som kan få latteren til å sitte løst!

Ha en fin torsdagskveld videre!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

10 kommentarer om “Boktema – Den morsomste boken jeg har lest”

  1. The secret dreamworld of a shopaholic begynte jeg faktisk på i dag som ledd i min egen utfordring om å lese engelske bøker i løpet av 2012,har sett filmen men har hørt at boken er mye bedre( som det ofte er) den andre virker også som det er vel verd å sjekke ut.

  2. Jeg vil lese Douglas Adams sin bok(bøker) 🙂 Shopaholic falt dessverre ikke helt i smak her men jeg vet at jeg er blant et mindre tall som ikke har sansen for disse bøkene 😉 Tusen takk for at du delte dine morsomte bøker med oss, Nina.

  3. Så bra:) Likte godt The Secret Dreamworld of a Shopaholic:) Skal nok få lest mer av Sophie Kinsellas shopaholic bøker:) Hørt de er bra:)
    Anbefaler også Douglas Adams sine bøker!

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s