Boktema: Min favoritt forfatter på D

En litt forsinket bidrag til torsdagens faste spalte hos bokbloggeren «Anettes Bokboble«. Denne gangen skal vi vie innlegget til vår favoritt forfatter på D. Enten det er fornavnet/etternavnet som starter på bokstaven D.Deretter skal innleggets url legges igjen i dette innlegget her!

Sjekk ut og les mer om gårsdagens tema og hva du må gjøre for å være med!

Min favoritt forfatter på D er  Dan Brown. Helt siden jeg slukte «Da Vinci Koden» har jeg hatt sansen for hans forfatterskap.  Eneste bøkene jeg ikke har lest av han ennå er Deception Point (2001) og Digital Fortress (1998).  Men bøkene hvor «Robert Langdon» er med i er mine favorittbøker.  Dessuten så er filmatiseringen av filmene «Da Vinci Koden» og «Engler og Demoner» med Tom Hanks som «Robert Langdon». Det er et stort pluss ettersom Tom Hanks er en av mine favoritt skuespillere.

Tom Hanks som «Robert Langdon» i «Engler og Demoner»

Hvis jeg skal plukke ut to bøker av Dan Brown som er mine favoritt er det » The Lost Symbol» og «Da Vinci Koden» som er de to utvalgte.  Håper det blir en filmatisering av «The Lost symbol».

For de som liker humor innenfor bokverden kan jeg også anbefaler «Madonna Gåten» som er en   ironiske versjon av Da Vinci Koden som igjen er skrevet av Knut Nærum,Elisabeth Botterli og Peder Udnæs. Den boka er kanskje mer morsom for de som har lest eller sett «Da Vinci koden» enn de som ikke har gjort det. Husker jeg satt å leste boka og det kom en del latterkuler iløpet av bokas 300 sider.

 Der sidesporet jeg litt i boktemaet,men det var ikke helt urelatert.

Stikk gjerne innom dette innlegget for å lese flere bidrag til gårsdagens boktema!

ps: ville bare si at jeg ikke får oppdatert progressmålerne i sidenmeny under utfordringene jeg er med. Den pcen jeg har går på siste verset,og henger seg opp over det minste. Men stikk innom «Bøker 2012″menyknappen ettersom der har jeg lister over bøker jeg skal lese og der krysser jeg av for hvilken bøker jeg leser osv.

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

7 kommentarer om “Boktema: Min favoritt forfatter på D”

  1. Helt enig med deg:) Er kjempe glad i de bøkene og skal få lest de om igjen en gang:)

    Fikk også lyst å få lest Madonna gåten på nytt:) Kom nettopp på den når jeg skrev innlegget!

  2. Jeg liker også Dan Brown og bøkene hans. Jeg har lest dem alle sammen. Madonna gåten av Nærum hadde jeg ikke hørt om, så den må jeg få lest!

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s