Enkelte bøker…

Tar meg rett og slett med storm. Her om dagen mottok jeg et anmeldereksemplar av «Mørk Engel» av Laini Taylor fra Bazar.Etter å lest utrolig mange bra og positive omtaler om denne boka måtte jeg sjekke den ut før jeg la meg om kvelden på tirsdagen. Før jeg visste ordet av det hadde et par timer gått og jeg var plutselig over 100 sider inn i boka før søvnen tok tak i meg.

Er ikke helt ferdig med den ennå,men regner med at det tar ikke lange stunden.

Så akkurat nå har jeg tatt en minipause fra de andre bøkene jeg leser så jeg kan lese ferdig denne her. Boka ovenfor er kjempe spennende.

Noen av dere som har lest boka?

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

10 kommentarer om “Enkelte bøker…”

  1. Denne vant jeg for noen uker siden på forlagets facebook side, jeg leste den ferdig i går. Dette er en bok jeg ikke hadde plukket ut selv men etter å ha lest flere omtaler av denne ble jeg nysgjerrig på den, er glad for at jeg fikk lest den:-)

  2. Såå bra 🙂
    Har ikke selv lest den. Ikke en bok normalt jeg ville plukket opp. Men etter alle de utrolig bra anmeldelsene rundt omkring. Står den nå høyt på ønskelista 🙂

  3. Ja, den har fått veldig bra kritikk rundt omkring i bokblogger verden. Jeg prøver å «nullstille» mine forventninger før jeg starter ettersom jeg har lest bøker som har vært lovprist,som ikke har holdt helt mål.Men denne her holdt mål:)
    Skal publisere en bokomtale om «Mørk Engel» i morgen:)

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s