Smakebit på en søndag (1.april)

Da er det på tide at jeg får lagt ut en «Smakebit på en søndag innlegg». Føler det har vært en stund siden sist. 

Konseptet tilhører Flukten fra virkeligheten og det hele går ut på at du skal ta opp boken (eller bøkene) du leser i ,og gi dine lesere et par setninger /sitat fra boken(uten å avsløre for mye). Deretter skal du legge igjen innleggets url her sammen med de andre bidragene.

Denne søndagen skal jeg gi dere  smakebiter fra to av de bøkene jeg leser for øyeblikket. Smakebitene skal henholdsvis komme fra «The Walking Dead Book 1»  av Robert Kirkman mfl. og «Brisingr» av Christopher Paolini.

The Walking Dead (Bok 1)| s.2 : Her våkner Rick Grimes fra koma og finner sykehuset tomt.

The Walking Dead(Bok 1) s.13: Litt lenger ut i tegneserien og hvor Rick har syklet hjem til huset sitt,og finner det tomt.

«Brisingr»av C.Paolini:

«Synet var så majestetisk at Nasuada et øyeblikk sto som naglet,takknemmlig over at hun fikk være vitne til det. De er uskadet! tenkte hun og pustet lettet ut». |s.164

 Jeg håper alle sammen for en flott påskeferie! Jeg skal kose meg med bøkene jeg holder på med! Forhåpentligvis kommer godværet(uten vind)!

God påske!


Stikk innom her for å lese flere godbiter!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

14 kommentarer om “Smakebit på en søndag (1.april)”

 1. Spennende vri på smakebiten med tegneserie:-) men hvorfor ikke? Har kommet i gang med påskelektyren som bare består av krim. Ha en god påske og kos deg med lesingen:-)) Håper værgudene blir snille der du befinner deg. Påskeklem

 2. Svar til:
  @Beathesbokhylle: hehe, ja tenkte jeg skulle prøve på noe annet. Dessuten blir det litt vanskelig å gi smakebiter fra tegneserier ettersom det er mye av de visuelle som teller inn ifht til med «vanlig bøker». Du får også kose deg videre med lesing og ha fremdeles en flott påske! Påskeklem tilbake!

  @Mari: Jupp, det er en tvserie som går på TVNORGE. Det har kommet ut 2 sesonger hvorav den andre sesongen har premiere på tvnorge den 22.april 🙂

  @Gråblekka's blogger: Ja,huff.må ha vært det hvis det hadde skjedd i virkeligheten. I serien greier Andrew Lincoln å fange de øyeblikket som vist på bildene ovenfor bra:)

  @Siljeblomst: Takk:) fikk lyst å prøve et annet design og prøve meg frem med bloggmalen her på blogspot:)

  Ja,det har jeg hørt at tvserien gjør ifht tegneserien.At serieskaperne har gjort en god jobb 🙂

 3. Så spennende! Jeg har sett sesong 1 av serien, selv om jeg var veldig skeptisk til hvordan de skulle filmatisere en tegneserie. Jeg likte serien veldig godt, så langt som jeg har sett i alle fall. Så får vel bare komme i gang med tegneserien!

  Hehe og The Walking Dead vekker minner om dagen-derpå avslutningsshow med Kirkman & co på Raptus for noen år siden.

 4. Svar til:
  @Kake: Bra at du liker serien veldig godt! Virker som nå tid dags at de kan lage tvserier av bøker og tegneserier :)Gleder meg til sesong tre av the walking dead som begynner til høsten:)

  @Elin: helt enig med deg at the walking dead er bra! Koser meg med tegneserien jeg.hehe. Er ikke så ofte jeg leser tegneserier og i walking dead tegneserien er så bra illustrert (hvis man kan si det sånn).

 5. Jeg tenkte egentlig mest stilmessig, siden tegneserier er veldig visuelle, så var jeg litt skeptisk til hvordan de løste det. Men det så bra ut! 🙂 Må få tak i sesong 2 og kanskje låne serien så jeg får lest også!

  Og takk for at du tok deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg~ Jeg liker også spørrespill, men jeg failer som oftest på TP med mindre man spiller med lag. Heheh.

 6. Artig å se en bit av tegneserien, jeg har jo kun sett første sesong av filmatiseringen – som jeg forøvrig likte veldig godt.

  Ang. Dødslekene så snakket min datter nettopp om hvor Dødslekene og nevnte igjen hvor mye bedre hun likte boken. Hun kunne godt skjønne dem som ikke likte filmen om de ikke har lest boken, det var så mye vesentlig som ikke kom med. Jeg skal i alle fall se filmen så snart den kommer på dvd 🙂

 7. Svar til:
  @Melusine: Så bra at du likte tvserien «The walking dead»:) De har gjort en god jobb med å adaptere tegneserie til tv 🙂

  @Kake: Bare hyggelig!:) Jeg liker mest å spille Geni jeg:)

  Sant det! satt i natt å leste en del i «The Walking Dead» og sammenlignet underveis,og de har holdt seg tro til det meste.

 8. Så fin bloggen din har blitt! Dette designet likte jeg virkelig! 🙂
  Brisingr synes jeg er en fin bok, nå skal jeg snart i gang med den siste boken i serien, og det gleder jeg meg til!
  Ha en riktig fin påskeuke! Klem!

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s