(Forsinket) Smakebit på en søndag : 15.april

Her kommer min litt forsinkede «Smakebit på en Søndag» innlegg.  Ettersom det i går var 100 år siden «Titanic» sank så blir dagens smakebit fra en bok som heter «Titanic- Historie,Myte,Litteratur og Film» som er skrevet av Jakob Lothe og Per Kristian Sebak.
.
En bok jeg allerede nå kan anbefale for de som er interesserte i historien bak «Titanic»,men også mytene og forliset.

«Smakebit på en søndag» er en fast spalte hos bokbloggen Flukten fra virkeligheten hver søndag.  Du skal ta opp boka du leser for øyeblikket og gi dine lesere et par linjer eller sitat  fra den uten å avsløre for mye av handlingen. Deretter skal du legge igjen linken på dette innlegget med de andre smakebitene.

«Ismeldingene har blitt ansett som nøkkelen som kunne ha forhindret Titanic-katastrofen.Allerede få dager etter forliset ble det fremstilt at Titanic holdt for høy fart etter forholdene.Dette var også en konklusjon den britiske havarikommisjonen kom fram til.Flere av de overlevende la til at Titanic forsøkte å sette fartsrekord».| s. 101

Stikk gjerne innom Flukten fra virkeligheten og les andre fine smakebiter! Ha en fin mandag!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

6 kommentarer om “(Forsinket) Smakebit på en søndag : 15.april”

  1. Jeg har hverken sett filmen eller lest boken 🙂 Av en eller annen grunn har jeg ikke blitt fristet av denne historien. Men det kan godt være at jeg hadde likt å lese en dokumentar/faktabok om Titanic.

  2. Svar til :
    Beathes Bokhylle: Takk:) Håper du hadde en fin mandag! Boka er bra:)

    Astrid Terese: Nei,det er ikke alle som har blitt helt bergtatt av historien rundt forliset. Men denne boka dekker ganske bredt spekter. Den snakker ikke kun om forliset,men omstendighetene rundt. Hvorfor akkurat det forliset ble kjent,og berømt selvom det hadde forut skjedd en del andre skipsforlis som krevde liv. Så avslører de en del myter og prøver å finne ut om de er sanne osv.

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s