VINNEREN AV GIVEAWAYEN

Da har jeg ved hjelp av nettstedet random.org  trukket ut en heldig vinner av «Bokgiveawayen» som jeg startet den 23. april og som jeg avsluttet 27.april kl.23:59. Vinneren får to bøker av meg tilsendt som premie! Ville bare takke alle som meldte seg på og det var hele 51 stykker som gjorde det! (det var 2 kommentarer på innlegget som ikke var relevant til giveawayen)

Etter å fått hjelp av random.org ble det den heldige vinneren nr 9 som meldte seg på. Gratulere Mai Lene Bøkene «Giftige Hjerter» av S.B Hayes og «Hånden som først holdt min» av Maggie O’Farell blir sendt til deg etter jeg har fått postadressen din via emailen min(ninacg89@gmail.com).

Tusen takk til alle de andre som deltok på denne giveawayen! Jeg skal nok arrangere flere av disse i fremover! Det er fint å kunne spre bokglede! 

Ha en fin helg videre alle sammen!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

Én tanke om “VINNEREN AV GIVEAWAYEN”

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s