Smakebit på en søndag: 28.april

«Smakebit på en søndag« er en fast spalte hos bokbloggen «Flukten fra virkeligheten«. Det hele går ut på at du tar opp boken du leser for øyeblikket og gir dine lesere en smakebit(dvs et par linjer eller sitat ) fra den uten å avsløre for mye. Deretter skal du legge igjen innlegget ditt her hos de andre smakebitene som har kommet inn fra ulike blogger.

Denne søndagen skal jeg ta smakebit fra boken jeg leser i forbindelse med bokbloggerturnén. «Arven» av Christopher Paolini er siste bok i «Arven-syklusen» eller sagaen som omhandler drageridderen Eragon og Vardens kamp mot den onde og tyranniske kongen Galbatorix .Jeg har ikke kommet så særlig langt inn i boka ennå.  Så min smakebit kommer fra s. 65. 

«Så kom et løft og et sug,og verden bikket ukontrollert rundt Eragon idet Safira hoppet opp fra borggården til toppen av borgmuren,der hun ble stående og balansere en liten stund på brystvernet mens steinene sprakk opp mellom klørne hennes. Eragon tok tak i en av nakkepiggene til Safira for å gjenvinne balansen.

Verden bikket igjen idet Safira kastet seg opp fra muren. En stram lukt og smak slo mot Eragon,og det sved i øyene da Safira fløy igjennom røyklaget som lå over Belatona som et teppe av smerte,sinne og sorg.»

 For å lese andre smakebiter og kanskje finne en ny bok å lese, klikk her!

Hva leser du denne søndagen?
 

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

10 kommentarer om “Smakebit på en søndag: 28.april”

 1. En fin smakebit!
  Jeg skal også blogge om Arven, og det ser jeg frem til siden jeg har både lest og likt de tidligere bøkene. Jeg så også filmen Eragon. Har du sett den? Den var så fin at jeg skulle ønske de kunne filmatisert de neste bøkene også 🙂

  Ha en riktig fin søndag!

 2. SVAR TIL:
  Beathes bokhylle:Bare hyggelig! Den bokserien om «Eragon» er kjempe bra:) anbefaler den!

  Gråbekkas blogger: Bare hyggelig! Anbefaler bokserien!

  Julie: Anbefaler bokserien!:) Du blir slukt inn i eragons verden og den fiktive verden alagesia:)

  Siljeblomst: Bare hyggelig! Bra at jeg har litt tid på meg med denne boka:) den er over 1000 sider. Håper du har hatt en fin søndag!

  Elin: Så bra:) Gleder meg til å lese videre i «Arven»:)

 3. Svar til:
  Melusine: Bare hyggelig! flott at du vil lese de!

  Eva @ Utsikt frå lia: Var en stund siden jeg hadde lest bok nr 1 og 2, men så leste jeg bok nr 3 ut i forrige uke.Men heldigvis er det oppsummering av de bøkene forut så du kommer rask i gang med bøkene selvom det er en stund siden sist:)

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s