Bli kjent med interjvu…

Idag våknet jeg til en koselig mail fra Mari om at mitt «Bli kjent med»intervju hadde blitt publisert på bloggen hennes. Så for de interesserte kan lese intervjuet med meg her!

Ellers så går lesingen av bøker litt saktig for tiden,men jeg håper den «perioden» går over  fort ettersom jeg har en del bra bøker på «lese listen» min. Men idag fordyper jeg meg i verden som kalles Narnia og leser «Drømmen om Narnia» av C.S Lewis. Jeg har nylig begynt å se på filmene om Narnia og det er flaut å innrømme men jeg har ikke vært borti Narnia verden før nå. Men da har jeg mye å glede meg til !

Men jeg har tenkt å få startet opp med «Bloggportrett intervjuer» på hverdagsbloggen min igjen og hvis du vil gjerne være med så er det bare å sende en mail til: blogg.ininasverden@gmail.com og merk den med bloggportrett. Dere kan lese andre bloggportretter her!

Ønsker alle sammen en flott helg!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

4 kommentarer om “Bli kjent med interjvu…”

  1. Artig med litt ekstra oppmerksomhet- jeg leste også intervjuet, og likte det godt! Har du forresten fått med deg at det var basartrekning på søndag?

  2. SVAR TIL:

    GRÅBEKKAS BLOGGER: Takk for en koselig kommentar du la igjen hos Mari<3

    ASTRID TERESE: Takk Astrid ,koselig å høre!

    BERIT: hehe,sant det:) Alltid kjekt det! Koselig at du likte intervjuet:) Hadde helt glemt basar trekningen..

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s