Boken på vent #1 : Delirium av Lauren Oliver

Dette er første posten jeg lager i «Boken på vent» spalten hos Beathes bokhylle.  Det hele går ut at du lager en post med hvilken bok du har på vent.Enten det er en du har i bokhylla eller som du ønsker deg,men ikke ennå har skaffet. Legg så igjen linken din her! Mitt innlegg er litt forsinket ettersom det skulle publiseres i går,men bedre sent enn aldri sier jeg.

Idag fikk jeg en pakke i posten fra gyldendal og der var det en sommergave med 2 bøker. En av de  «Delirium» av Lauren Oliver er jeg ganske spent på og gleder meg til å ta fatt på. Dette er den norske utgaven jeg har fått leseeksemplar av. 

OM BOKEN:
They say that the cure for Love will make me happy and safe forever. And I’ve always believed them. Until now. Now everything has changed. Now, I’d rather be infected with love for the tiniest sliver of a second than live a hundred years smothered by a lie.
Den ovnefor er én av mange fine bøker som ligger på vent.Så jeg gleder meg til å lese den!
Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

5 kommentarer om “Boken på vent #1 : Delirium av Lauren Oliver”

  1. Det går helt fint an å melde seg på i etterkant:-) Jeg har nettopp fått tilsendt «før jeg faller» og den gleder jeg meg til å ta fatt på.Har hørt mye bra om denne serien så jeg skal nok skaffe meg de som er. Gleder meg til å høre hva du syntes om denne:-)

  2. BEATHES BOKHYLLE: Så fint å høre at det går ann å melde seg på litt etter. Hender noen ganger jeg glemmer å poste osv. Har before I fall i bokhylla mi,men har ikke fått lest den ennå. Men har hørt mye fint om den!

    MELUSINE: Ja, helt enig. Alltid gøy med pakker i posten:)

    AGNES B. : Helt enig med deg Agnes:) Bøker er jo kjempe gøy og det gjelder egentlig bare å finne de bøkene man liker eller kanskje sjangeren:)

    LENES BLOGG: Takk Lene:) Hadde ikke hørt om den før jeg fikk den i posten. Men spent å lese den:)

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s