Boken på vent #2 : Greywalker

Selvom jeg er litt i sommermodus for tiden så skviser jeg inn et «boken på vent» innlegg. Det er Beathe som arrangerer dette hver tirsdagen egentlig,men jeg er litt treig av meg,så den kommer nå. Idag kjøpte jeg en ny bok når jeg var i Oslo på Outland.

Boken jeg kjøpte var «Greywalker» av Kat Richardson . På forsiden av boka sier Charlaine Harris at dette er en bok som vil «keep you on the edge of your seat». Så jeg er spent.

OM BOKEN:
Meet Harper Blaine. She also sees dead people…Harper Blaine is a small-time private investigator trying to earn a living when a low-life savagely assaults her, leaving her for dead. For two minutes, to be precise. When Harper comes to in the hospital, she begins to feel a bit …strange. She sees things that can only be described as weird-shapes emerging from a foggy grey mist, snarling teeth, creatures roaring. But Harper’s not crazy. Her «death» has made her a Greywalker – able to move between our world and the mysterious, cross-over zone where things that go bump in the night exist. And her new gift (or curse) is about to drag her into that world of vampires and ghosts, magic and witches, necromancers and sinister artifacts. Whether she likes it or not.

 Stikk innom Beathe og legg gjerne igjen dine bøker på vent her!
Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

5 kommentarer om “Boken på vent #2 : Greywalker”

 1. Hei, hvordan får du til sånn bøker på venstresiden din? Kunne tenkt meg den du har der det står hvor mange sider du har lest. 🙂 Tror forresten jeg må linke til bloggen din på min blogg. 🙂

 2. Takk for kommentaren din på innlegget mitt om «En svunnen tid»!
  «Delirium» høres jo bare så spennende ut og en bok jeg må se å få lest snart.
  Etter «Den hemmelige historien» og «En svunnen tid» befant jeg meg i et dilemma; en stor stabel ligger klar i bokhyllen, men hvilken skal jeg starte med?!? Hm, får kanskje fortsette med «The Moonstone».

 3. SVAR TIL:

  ANE: Hei. Jeg gikk på utforming på bloggen og klikket på legg till widget og deretter bilde. Der kan du laste opp bilde av boken du vil lese. Antall bøker jeg leser fikk jeg på (http://www.languageisavirus.com/nanowrimo/word-meter.html=). Det er en kode fra den nettsiden du legger til i sidemenyen og der kan du endre teksten på den til å stå feks: 3 av 12 bøker er lest osv. Vet ikke om det var det du lurte på Eller om det er listen over bøker jeg har lest?

  MELUSINE: Bare hyggelig 🙂 hehe, kjenner igjen det dilemmaet på hvilken bok som skal være den neste i rekken. Har selv en stabel uleste bøker og en del bøker fra biblioteket.hehe:P

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s