You cannot open a book without learning something

Snart nærmer det seg skolestart landet rundt og det er på tide å erkjenne at sommeren slutt nærmer seg.  Jeg håper alle har hatt en super sommerferie og fått lest en del bøker! Jeg har vært i sommermodus og blogging (pc generellt) har ikke vært i første rekken. Så det er en del uleste blogginnlegg som ligger å venter på meg på bloglovin.

løpet av sommerferien fikk jeg ikke lest så veldig mange bøker som jeg hadde håpet på ,og nå som skolestart på Høgskolen i Oslo & Akerhus  nærmer seg har jeg hoppet litt fram og tilbake mellom ulike bøker for å ta igjen det tapte,og få med meg mest mulig før pensum blir det rådende lesestoffet her hjemme. Er så mange flotte bøker som ligger på vent,som jeg gjerne kunne lest alle på en gang . Men skal somsagt skvise inn litt bøker iløpet av høsten(kanskje noen spennende pensumbøker),men det kommer nok til å bli litt mindre av bokomtaler  utover osv. 

Har et par bøker som jeg har lest iløpet av sommeren som skal skrives om her,så det kommer nok iløpet av uken her eller neste  uke.

Ønsker alle en fin torsdag og jeg håper alle somsagt har hatt en fin sommer fylt med gode bøker!

Har du fått lest mange bøker i sommerferien?

//sitat i tittel: Confucius/BrainyQuote
 

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

3 kommentarer om “You cannot open a book without learning something”

  1. Kjenner meg igjen i det at jeg prøver å få lest mest mulig før studiene starter, men i løpet av høsten MÅ jeg ha en roman eller to til lesing 🙂

  2. SVAR TIL:
    FORFATTERFRUEN KAREN: Bra at du fikk lest noen bra bøker iløpet av sommerferien:)

    MELUSINE: Samme her også, skal nok få lest noen romaner iløpet av høsten. Kan jo alltid lese til og fra skolen på bussen:)

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s