Awards

Når jeg tittet innom bloggen i går fikk jeg en hyggelig overraskelse. Mai Lene fra bokbloggen (Once upon a time)  hadde gitt meg og et par andre bloggere en award. Har selv sett at denne prisen har gått rundt i bokverden og jeg synes det er koselig å få award.

Som vanlig skal den som mottar awarden gi den videre og det er til 5 andre bloggere og gi beskjed til de(samt ta med bildet ovenfor i et innlegg). Er mange fler jeg ville gi til,men for greie meg med 5 stykker. Fullt mulig at de som mottar prisen nå har fått den fra før av ,så de det gjelder kan få  slippe å lage  innlegg eller utnevne 5 til(hvis de ikke absolutt vil gjøre det igjen).  De 5 bloggene som får en pris fra meg er : Julies Bokbabbel, Flukten fra virkeligheten, Kasiopeiias bøker, Melusine og Astrid Terese.

Er somsagt mange fler blogger jeg elsker å lese så ikke føl deg utelatt hvis du ikke har fått pris! Jeg setter pris på alle som titter innom av bloggere (og ikke bloggere):

Ha en flott søndag videre!

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

4 kommentarer om “Awards”

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s