Smakebit på en søndag / 13.januar

Da er søndagen her og som vanlig holder Mari fra bokbloggen «Flukten fra virkeligheten» spalten «Smakebit på en søndag«. Det hele går ut på at du som blogger skal plukke opp boken du leser for øyeblikket og deler en «smakebit» (dvs et par setninger/sitat) fra den. Deretter går du innom HER å legger igjen URL/LINK til innlegget så andre smakebit på en søndag deltagere kan titte innom.

6473057481_ce462009e6_o

Et av mine lesemål for 2013 var å kun lese én bok om gangen,men jeg kan si med sikkert at jeg ikke har holdt det målet. Når man jobber på bibliotek kommer man over så mange «skatter» og folk anbefaler bøker når de levere de. Men jeg skal prøve å ikke ha alt for mange om gangen.

Layout 1

Når det er sagt så har jeg igjen plukket om «Ild» av Mats Strandberg og Sara B. Elfgren igjen etter en liten pause. Ikke på grunn at den er dårlig eller noe slikt,men pga jeg begynt å lese den midt i eksamensperioden i fjor,og jeg måtte legge den på vent til jeg fikk tid.

Dagerns smakebit kommer fra s. 111:

«Minoo gransker hendene sine under det skarpe lyset fra lampen på badet og konstaterer at hun forsatt har jord under neglene. Hvor mye hun enn skrubber,greier hun ikke å få hendene rene.»

Nå gleder jeg meg å lese videre og se hva som skjer. Hittil er jeg fornøyd med hvordan historien utvikler seg. Forfatterne greier fremdeles å holde på spenningen..

Ønsker alle sammen en flott søndag videre!

 

 

Reklamer

Forfatter: I Ninas Bokverden

Jeg er en 28 år gammel kvinne fra Gjerdrum som elsker å fordype meg i bøkenes verden og levere beretninger fra de. Jeg jobber som barne- og ungdomsbibliotekar. Denne bokbloggen får du en god dose av bokomtaler,tips og boktemaer. Kontakt meg gjerne hvis du har noen boktips eller annet på : ninacg89@gmail.com

30 kommentarer om “Smakebit på en søndag / 13.januar”

 1. Jeg har gitt opp for lenge siden å lese en bok om gangen 🙂 En kollega av meg sier at vi jobber «midt i godteskålen». Og da er det ikke så lett å motstå fristelsene 🙂
  Jeg skal også lese Ild, snart 🙂 Ha en fin søndag!

  1. hehe, tror jeg sannelig må gi opp det også:) Er så mange flotte og fine bøker som stadig frister meg. Både hjemme fra bokhylla mi og på jobben!:) Må legge begrensinger på meg selv å ikke raske med meg en haug bøker hver dag:P Men nå har jeg begynt å lese mer billedbøker for barn ettersom det er mange småbarnsfamilier innom som leter etter bøker for de små og det er fint å kunne tipse om noen man har lest 🙂

   1. Billedbøker er en bra ting å lese når du har den jobben du har. Jeg har ansvar for å klargjøre alle nye bøker så jeg stopper ofte opp med en billedbok og to da. Barne og ungdoms-litteratur prøver jeg også å få lest. Ja, det å dra med seg for mange bøker hjem kjenner jeg godt til! 🙂

   2. Mhm, prøver å holde meg oppdatert på barnebøker fronten og ungdomsbøker. Det er fint å kunne anbefale en bok og fortelle litt om dem.Eller vite at «aha,denne boken ville være perfekt for den personen».

 2. Har lest flere skrive positivt om boka. Og så spennende at du studerer til å bli bibliotekar. Det var min drøm da jeg var barn; biblioteket var så viktig for meg,Sånn ble det ikke; men fortsatt er biblioteket fortsatt magisk. Selv om mitt lokale bibliotek; Rygge, er lite. Finner alltid noe når jeg er der.

  1. Mhm, har hørt mye bra hittil om bok nr 2 i engelsforsserien!:) Så fint å høre at du synes biblioteket er magisk! selv de minste biblioteket har noe magisk ved seg! biblioteket der jeg jobber på er ikke det største,men det er kjempe koselig å jobbe der og kjenne seg igjen for å så kunne veilede folk:)

  1. Skjønner at engelsforsserien er favoritt serien din! elsker den selv! Det er kjempe flott å kunne jobbe på bibliotek! kan underskrive på det! studerer samtidig for å bli en bibliotekar også:)

 3. Gleder meg så til å ta fatt på denne!:) Gleder meg VELDIG! Fikk faktisk lyst til å starte på den nå, ihvertfall etter så spennende smakebit!:) Har den liggende, må skynde meg å kose meg med den før biblioteket vil ha den tilbake:) Ha en fin søndagskveld!:)

 4. Takk for smakebiten! Jeg skulle gjerne klart å bare lese en bok av gangen, men som du sier er det ikke et enkelt mål. Det er altfor mange fristelser der ute på lesefronten 🙂 Ha en fin uke!

  1. Bare hyggelig! Helt enig at det er mye fristelser på bokfronten:P Prøver å holde meg til en ,men når man kommer over nye bøker på biblioteket eller får bokeksemplarer dumpende ned i postkassa blir man nysjerrig:) Ha en flott uke videre:)

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s