Når bobla brister og bergtatt av huldra

Det vanker dessverre lite bokomtaler her på bokbloggen,men jeg har ikke lagt helt vekk bokbloggingen pga mengden av skolearbeid.  Denne høsten har jeg hatt to arbeidskrav hvor bokanmeldelse/omtale var en del av de. I faget «Moderne Skandinavisk Litteratur»  skrev gruppen jeg var med på én bokomtale hver for bl.a Deichamanske Bibliotek(Litteraturbloggen), samt én på vegne av Uprisen.no.  Det første arbeidskravet handlet om formidling i det offentlig rom, og da valgte gruppen min å ta bokomtaler,men vi hadde flere valgmuligheter. Andre arbeidskravet var felles for alle bibliotekarstudenter på studiet.

naarboblabristeromtale

 

I første arbeidskrav vi gjorde fikk gruppen krav å skrive om bøker utgitt i fjor, og gjerne da av ukjente forfattere.  Jeg valgte da «Elefanten i rommet» av Kari Saanum. Klikk på bildet for å lese omtalen av boken.

omtalekaoshjerteDet andre arbeideskravet bestod av at kullet på bibliotekarstudiet skulle lese alle bøkene som er nominert til uprisen,og da skrive en omtale om boken de hadde valgt  + holde en fremføring hvor de formidlet boken.

Jeg valgte å lese og skrive om «Kaoshjerte» av Lise F.Grimnes. Klikk på bildet for å lese omtalen!  Jeg var også heldig å møte forfatteren på en bokkveld den 13.november i Gjerdrum. Så det var kjempekoselig å få snakket med henne og få signert boken jeg hadde kjøpt tidligere på dagen.   Jeg skal nok vie et innlegg om den bokkvelden hos kaféen «Hos Nabo’n» senere.

 

Det blir lite liv fremover på bloggen ettersom eksamensperioden har startet. Jeg får heldigvis lest litt innemellom for å få litt pause fra skolen,og det blir gjerne en etterlengtet pustepause.  Det er ikke til å feie under et teppet at jeg ser frem til juleferie, og få kanskje litt tid til bokbloggen & annet.  Selv om jeg ikke er så aktiv her, finner jeg gjerne tid til å twitre litt og finne inspirasjon på Tumblr.

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..