Lesemål 2019

Hvert år pleier jeg sette små og kanskje noen store lesemål for min egen del. Om jeg når målene er ikke viktige, men veien underveis og alle leseopplevelsene jeg får, teller. I fjor ble det 82 ulike historier og verdener jeg møtte på & stiftet bekjentskap med. Noen satt igjen, og andre fløyt forbi.  Det er det som er herlig med litteratur, det finnes noe for enhver smak og hvilket «humør» man er i. Noen dager ønsker jeg å lese noe lett og ikke noe jeg behøver å tenker over. Andre dager er jeg nysgjerrig og lyst på å lære noe nytt. 

De siste par månedene har jeg dessverre slitt med litt «lesetørke» og har ikke hatt lyst å lese. Men jeg håper det endrer seg & at leselysten min plukker seg opp📚😊 den har begynt å ta seg opp litt!

Under har jeg  listet opp mine lesemål for 2019. Andre lesemål kan bli føyd til iløpet av året.  I 2019 har jeg ønsker jeg å lese 85 bøker 🙂

 • Jeg vil i år prøve å få børstet støv av bøkene som har stått i bokhyllene mine lenge nå.  Hver måned skal en av mine hyllevarmere få luftet seg og bli lest.
 • Lese mer ebøker og ta bruk i bibliotekets app for utlån av e-bøker (Bookbites)
 • Delta på en eller flere leseutfordringer
 • Bli med en lesesirkel
 • Lese hele Harry Potter serien på nytt (..leeeenge sist møte med HP).
 • Lese klassikere
 • Bli flinkere til å lese på bussen / mens jeg venter på toget til /fra toget.
 • Bli flinkere til å skrive bokomtaler enten det er her på bokbloggen eller på bokinstagrammen min @ininasbokverden
 • Utforske andre sjangere enn de jeg pleier å lese.
 • Lese mer dikt ( 1 diktsamling i måneden)

Har dere satt dere noen lesemål for 2019?

🤔📚

4 kommentarer om “Lesemål 2019

 1. Thea

  Det var noen gode, inspirerende lesemål! Jeg skal lese flere bøker på nynorsk. Lese flere debutanter og forfatteres andrebøker. Lese flere av de bøkene som har stått i bokhylla mi en stund. Jeg har sikkert noen flere lesemål som jeg ikke har definert ennå.

 2. Gode og inspirerande lesemål! Eg skal finne bokskatter i bokhylla, lese klassikere, 1001 bøker, og er så misunnelig på ditt Harry Potter-mål. Akkurat nå høyrer eg ein podcast frå Bergen der dei diskuterer Harry Potter, så det får vera mitt mål om dagen. Har igrunnen ikkje tid til å lese HP akkurat nå for begynner eg på første bok må eg lese til siste bok.

  Ha ein fin lørdag, Nina!

  1. Takk🙂 har hatt HP lesemål lenge nå. Men det er som du sier ifht å begynne på HP. Jeg må også lese til siste bok. Så jeg får se om jeg får tid til det. Hehe. Lurt å finne bokskatter i bokhylla. Skal prøve på det selv. 📚📚😊

 3. Astri uten D

  Så moro å lese om måla dine, og eg vart inspirert til å ha eigne mål. Eg har eigentleg berre eit mål, å lese alle bøker i bokhylla som er uleste, og ikkje kaupe nye bøker før målet er nådd. Men me får sjå på det. Eg ønsker i alle fall å alltid ha ein bok open, og ikkje koma i ein periode der eg ikkje les.

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..