Om bokelskeren Nina

Hei, og velkommen til min kjære bokblogg. 🙂

bildeavmegninacg

Mitt navn er Nina Christine og jeg er en 27 år gammel kvinne. Jeg har hittil jobbet som barne- og ungdomsbibliotekar ved Eidsvoll bibliotek i snart 2 år.  Foruten ha en stor forkjærlighet for bøker elsker jeg å høre på musikk, se på filmer (og gå på kino), knipse bilder,blogge (når jeg for tid), fargelegge i sånne fargeleggingsbøker for voksne, strikke og drikke masse kaffe & te(enten hjemme eller på kafé med venner).

For de av dere som er nysjerrig på hva det innebærer å bli bibliotekar så er denne lenken verdt å sjekke ut!

Jeg er å finner på disse sosiale mediene:

 

Bokorm

Kjærlighet til bøker er noe som har vært konstant i livet mitt, mens det begynte ikke før slutten av barneskolen, hvor den «blomstret» med bl.a Harry Potter bokserien og «Sagaen om Belgarion» av David Eddings.  I årene som har gått siden barneskolen har min personlig bibliotek vokst og de snart to overfylte bokhyllene fra IKEA kan underskrive nettopp på dette. Etter jeg sluttet med det forrige studiet i 2011 fikk jeg mer tid til å pleie min interesse/hobby. Jeg elsker å være i bokverden og jeg føler at jeg kan rømme til en «annen verden» for en liten stund , og det er dette som får meg til å slappe av helt.  Jeg vil si at jeg liker det meste innen for litteratur,men noe mer enn andre(les her: fantasy/YA). Jeg vil si at jeg har fått «utviklet» smaken min sjangermessig,og prøver  stadig å lese bøker utenfor komfortsonen min(f.eks nylig har jeg begynt å leser mer og mer sakprosa og dikt).  Det er ikke bare bøker i papirformat jeg leser, men jeg har begynt å lese mer og mer e-bøker etter jeg kjøpte meg et lesebrett (Kobo Aura) i begynnelsen av 2015. Du kan lese litt om min (foreløpige) erfaring med lesebrettet her!

935720_10151598337085638_2099117048_n
Blogging

Blogging har jeg holdt på med i ca 7-8 år, og  det på bloggplattformen blogg.no det hele startet for min del, før jeg byttet til wordpress.com. Hverdagsbloggen min er fylt med mye rart,og en stund var det min bok interesses plass også. Men jeg hadde et sterkt ønske om å ha et eget sted hvor min interesse/hobby for litteratur kunne få fritt utfolde seg, og da ble denne (bok)bloggen opprettet.Selve bokbloggingen startet jeg med i slutten av 2011  på blogspot,men byttet etterhvert om til wordpress ett par måneder senere uti 2012.

2013-07-26 17.56.01-1
WP_000837
(Litt bokryggpoesi)
Bokomtaler
Denne bloggen publiserer jeg bokomtaler hvor jeg skriver om mitt møte med boken. Jeg har ikke noe mal eller noe spesielle kriterier  for å skrive omtalene,men skriver om hvordan jeg opplevde boken. Mine positive/negative opplevelser med boken, om det var en lettlest bok eller tung bok å komme gjennom osv . Noe utdanning innenfor feltet som har med litteraturvitenskap har jeg ikke, så det du som besøkende får levert her er kun min (amatør messig) ærlige omtale om boken.  Det hender jeg for forespørsler fra forlag om jeg vil lese en bok eller flere bøker i mot en ærlig omtale.  Jeg skriver alltid i mine omtaler om det er en bok jeg har mottatt fra forlaget(leseeksemplar/anmeldereksemplar). Så mine blogglesere vet det! Informasjon til forlag (nederst på denne siden)

Kontakt: ininasbokverden@gmail.com

En kommentar om “Om bokelskeren Nina

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..