KONTAKT/INFO TIL FORLAG

Info til forlag:

Jeg tar gjerne i mot leseeksemplarer av bøker fra forlag(samt fra de som gir ut bøker selv), og det dere får fra min side er en ærlig og konstruktiv omtale tilbake om boken. Vel å merke er jeg ikke profesjonell litteraturanmelder eller har noe grader med litteraturvitenskap i lommen, så det blir en omtale basert på min møte med boken og hva jeg likte/ikke likte med den. Omtalens lengde kan variere på lengden fra sjanger til sjanger, og fra bok til bok (f.eks Dikt er jeg ikke helt dreven på vurdere eller skrive en omtale).

Jeg sender alltid en lenke med omtalen så dere kan lese gjennom den hvis det er ønsket.  Nå får tiden har jeg ikke like god tid til å lese pga mye å pusle med på jobben, men jeg tar gjerne i mot leseeksemplar med forbehold om at den ikke blir lest med én gang. Så hvis dere ønsker en rask omtale må jeg nok dessverre stå over. 

Hvis det er en omtale dere er nysjerrig på, så er det bare å sende en epost til meg (kontakt info nede). I de tilfeller jeg leser boken og ikke skriver omtale om den, kan det skyldes faktorer som tid(f.eks at jeg ikke har tid til å sette meg ned for å skrive eller at jeg rett og slett ikke har fått gjort meg opp noe mening om boken).

  • Sjekk gjerne oversikten min over bøker jeg har lest i 2013 her!
  • Sjekk gjerne oversikten min over bøker jeg har lest i 2014 her!
  • Sjekk gjerne oversikten min over bøker jeg har lest i 2015 her!

Formater som er ønsket: Lese eksemplarer (heftet/hardcover),Manus(ukorrigert/korrigert), PDF og EPUB (har Ipad/lesebrett [Kobo Aura] så jeg kan lese  i formatene epub/pdf hvis det er ønskelig).

Språk: Jeg leser bøker på engelsk, norsk(bokmål/nynorsk), engelsk og kan alltids greie dansk/svensk.

Sjanger jeg liker: Jeg er egentlig ganske «altetende» når det kommer til bøker,men det er enkelte sjangere som jeg trykker ekstra til brystet, og det er sjangere som  : Fantasy , Science-Fiction, Urban Romance og krim, spenning/thrillere. I det siste har jeg begynt å like sjangeren sakprosa, så jeg prøver å skvise innimellom de «vanlig bøkene».

***

Hvis det er noe du lurer på i forbindelse med bokomtaler eller om vil du tipse meg om bøker som bør komme frem i lyset ? Ris eller Ros?  Send epost til : ininasbokverden(alfakrøll)gmail.com. 

 

 

 

Legg igjen et svar rett under:

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..